Kryefjala Logo

Sekretet e takimeve të femrave më të suksesshme që duhet të dini

4 muaj më parë

Edhe pse mund të jemi të emocionuar nga sa larg kemi arritur, si gjini, në lidhje me ekonominë, arsimin, politikën dhe arritjet sociale, disa burra nuk janë aq të impresionuar sa ne.

Me problemet e grave duke u kthyer majtas dhe djathtas, faqja e takimeve në internet, EliteSingles, vendosi të bëjë disa hetime midis përdoruesve të tyre për të parë se si ndihen burrat për gratë e suksesshme.

1. Mund të jetë e ashpër

Nga ato gra EliteSingles të anketuara, 38% e përmendën suksesin e tyre si diçka që qëndronte në rrugën e gjetjes së dashurisë. Po, është gruaja që jo vetëm e ka kuptuar jetën e saj, por edhe mund të sigurojë veten financiarisht, ajo që vendos frikën ndaj Zotit tek burrat.

Edhe pse disa burra mund të jenë të gatshëm të përpiqen të takohen me një grua me më shumë sukses se ata, kjo nuk shkon gjithmonë aq mirë. Siç shpjegoi anëtarja e EliteSingles, Clara nga Zelanda e Re, “Kam provuar të takohem me partnerë më pak të suksesshëm dhe kam paguar për gjithçka … por në fund të dy u bëmë të zemëruar”.

2. Një partner ambicioz nuk është prioritet.

Për të vërtetuar më tej faktin se bota po ndryshon dhe ditët e Suzy Homemaker kanë kaluar prej kohësh, kur ishte fjala për atë që gratë kërkojnë te burrat, ambicia dhe suksesi nuk ishin pikërisht prioritetet. Vetëm 4% e të anketuarve cituan se një partner me ambicie zero karriere do t’i bënte ata të vrapojnë drejt kodrave. Ky është padyshim një lajm i shkëlqyeshëm për djemtë e botës që ende nuk e kanë idenë se çfarë duan të bëjnë me jetën e tyre – 96 % e grave janë të gatshme t’ju japin kohën e ditës!

3. Ata nuk do të vendosen.

Jo vetëm që gratë e suksesshme kanë pak probleme në kategorinë e marrëdhënieve, sepse djemtë janë plot mendjemadhësi, dhe kush jemi ne, si gra, që të përpiqemi t’ua heqim atë, por këto zonja ambicioze nuk janë të gatshme as të vendosin. . Të qenit “shumë marramendëse”, sipas atyre grave të anketuara, është krejtësisht në rregull sipas mendimit të tyre, me 16 % që mendojnë se është plotësisht e justifikuar të jesh kështu.

4. Kalorësia ka rëndësi.

Por me gjithë këtë feminizëm, a ka më vend kalorësia? Këtu është një PO kumbuese. Vetëm për shkak se gratë janë më se të afta të kujdesen për veten në më shumë se një mënyrë, kjo nuk do të thotë që ne nuk duam disa kalorësi herë pas here. Sipas EliteSingles, “58 % e të anketuarve thanë se të kesh një burrë që t’u hapte një derë ose të mbante bagazhin e tyre është ‘jashtëzakonisht tërheqëse'”. Dhe eshte! Hapja e derës për dikë, një burrë apo grua, ose ofrimi për të ndihmuar me një çantë, është thjesht sjellje themelore.

Të ngjashme