Kryefjala Logo

Sekretet delikate që gratë franceze përdorin për të joshur burrat

2 Nëntor, 2022 | 12:48 pm

A keni parë ndonjëherë një grua franceze dhe keni pyetur veten: Çfarë e bën atë kaq tërheqëse?
Jua tregojmë ne:

1-Ndaloni takimet
Gratë franceze nuk para dalin në takim vërtet!
Filloni duke ikur nga rutina e takimeve dhe duke bëni takime në kontekstin e një grupi miqsh.

2-Ecni në këmbë
Gratë franceze ecin kudo.
Është një ushtrim i shkëlqyer, por ato gjithashtu e bëjnë për të rënë në sy.

Kur dilni për një shëtitje me një të dashur të mundshëm, ai sheh burra të tjerë që ju shikojnë, kështu që ai e di se ka konkurrencë.

3- Miqësohu në punë

Hiqni dorë nga kostumin e biznesit pa gjini dhe vishni diçka që thotë”eja-këtu”.
Por gjithmonë mbajeni atë me klas, veçanërisht në një mjedis pune.
Ka shumë mënyra për t’u dukur elegante dhe për t’u dalluar, pa kompromentuar disa kode të veshjes në zyrë.

4-Bëhuni natyrale
Pamja franceze ka të bëjë me natyrën.
Kjo do të thotë të zgjedhësh një pjesë të trupit dhe ta shfaqësh atë. Më pak është më shumë.

5-Ju keni të drejtë të jeni të disponuar
Kjo është e drejtë prandaj shprehu! Asnjëherë mos i fshihni asnjë nga emocionet tuaja.
Lëreni veten të jeni gruaja e ndërlikuar dhe e bukur,pikërisht ashtu siç jeni në të vërtetë.

Të ngjashme