Sekretet brënda çiftit, të cilat shoqëria nuk duhet ti dije kurrë .

9 muaj më parë

Ja cilat janë temat për të cilat nuk duhet të diskutoni në publik.

1-Mungesa e fëmijëve

Steriliteti është një problem shumë delikat, që të dy partnerët mund t’i acarojë nga nervat. Po ashtu, është shumë e lehtë t’ia ngjisni fajin njëri-tjetrit. I kujt është faji që nuk mund të bëjmë fëmijë?

Kjo mund të jetë shumë e vështirë për t’u përballuar. Vetë procesi i shton presion marrëdhënies, por kur ndodhin komplikime dhe ju fajësoni njëri-tjetrin dhe e diskutoni me të tjerët, kjo mund ta bëjë tjetrin të ndihet fajtor ose inferior.

2-Problemet me vjehrrit

Pra, vjehrra juaj vjen gjithnjë në shtëpinë tuaj duke e ndryshuar mobilimin e saj, apo i sjell bashkëshortit tuaj vaktet e tij të preferuara? Është e vështirë ta mbash gjuhën lidhur në të tilla raste, por më e lehtë është të telefonosh një mikeshë dhe t’ia tregosh të gjitha, sesa të flasësh me bashkëshortin. Mos e bëni këtë, diskutoni në çift për të gjetur një zgjidhje më të mirë.

3-Tradhtia

Tradhtia shkakton shumicën e divorcit sot sipas statistikave që rriten çdo ditë, por sado e dhimbshme që është, veçanërisht për gratë, nuk është një çështje që mund ta ndani lirshëm me të tjerët. Me gjithë dëshirën për të shfryrë inatin, apo për të nxjerrë hidhërimin, familja juaj apo miqtë do të krijojë një opinion aq të keq, saqë nëse ju vendosni ta falni njëri-tjetrin, do të keni gjithnjë mbi shpinë barrën e këtij çasti negativ për ju.

4-Financat

Një tjetër çështje e ndaluar për t’u diskutuar me të madhe, janë financat. Sado që mund të jetë stresuese përballja me mungesën e tyre dhe shpesh edhe turpëruese, nuk ia vlen të diskutoni me të tjerët. Ju nuk dëshironi që miqtë t’ju shohin si të papërgjegjshëm ose neglizhentë, veçanërisht nëse është një kohë e vështirë për ju.

5-Gjendja shëndetësore

Nëse doni të ndani gjendjen tuaj shëndetësore me miqtë, kjo është një anë e historisë, por nuk ju takon që të tregoni në publik gjendjen shëndetësore të partnerit/es tuaj, nëse ai apo ajo nuk ju kanë dhënë leje. Kini parasysh se çdo njeri përballet me sëmundjen dhe sfidat në mënyra të ndryshme.

Të ngjashme