Kryefjala Logo

Sekrete që burrat u tregojnë miqve të tyre, por nuk do t’jua tregojnë kurrë juve

17 Gusht, 2023 | 2:32 pm

Gratë thonë se duan që burrat të jenë të sinqertë, por kur burrat e lënë atë të që mendojnë të dalë jashtë , gratë shpesh nuk u pëlqejnë përgjigjet.

•Këtu janë shtatë sekrete që burrat u tregojnë miqve të tyre që nuk do t’jua tregojnë.

1. Po, shpesh bëhet fjalë për seksin.

Burrat pëlqejnë seksin; meshkujve u pëlqen shumëllojshmëria. Meshkujt pëlqejnë gratë që kënaqen me seksin, shijojnë shumëllojshmërinë dhe janë partnere aktive.

2. Një burrë ka më pak gjasa të ndihet romantik nëse një grua po ia bën jetën të mjerueshme. Nëse doni të përqafoheni, mos filloni një grindje pse e kanë lënë ndenjësen e tualetit lart.

3. Ai është shpesh i pasionuar pas gjërave që ju i urreni.

Në përgjithësi, kur burrat ju thonë se nuk i pëlqejnë filmat vizatimorë, filmat me drama, filmat aksion, motoçikletat, South Park, sportet, armët e zjarrit, Simpsons dhe ESPN, ata shpesh gënjejnë.

4. Nuk i pëlqen i njëjti argëtim që ju pëlqeni. Preferoj të ha rërë sesa të shikoj Bridget Jones, por e kam parë për të bërë të lumtur gruan me të cilën do të takoj.

5. Keni duar, këmbë, të pasme dhe pjesë të tjera të trupit të ftohta.

Burrat nuk janë ngrohësit tuaj personalë. Ngrohni ato ose mbajini për vete.

6. Ai mendon se jeni të inatosur kur doni të flisni. Duke na thënë se doni të flisni shpesh na dërgon sinjalin se doni të tregoni diçka që ju shqetëson.

7. I urren takimet sepse duhet të gënjejë. Gënjeshtra nuk është kënaqësi. Nëse nuk është budalla, dita më e lumtur e një burri është kur ai nuk duhet të gënjejë ose të përkulë të vërtetën për t’i bërë përshtypje një gruaje.

Të ngjashme