Kryefjala Logo

Sapo jeni ndarë?Disa mënyra për ta harruar ish-in sa më shpejt

2 vite më parë

Ndarja nuk është kurrë e thjeshtë por me këto metoda që kemi sjellë për ju do t’jua lehtësojmë proçesin e shërimit.
Nuk i kemi shpikur ne por i thonë psikologët.

1-Shkruaj
Shkruaj të gjitha mendimet që të kalojnë nëpër mend dhe balanco cilat kanë vlerë e cilat jo.Do shikoni se si do filloni ti seleksiononi.

2-Këndo
Si të ndalosh mendimet?Këndo me mendje!
Një muzikë për të qeshur,baladë apo këngë fëmijësh,nuk ka rëndësi ajo por efekti që jep.

3-Lexoni
Jo vetem hap horizontet por largon mendimet fikse.
Një tregim i mirë ndihmon arratisjejen me të cilin mund të përjetoni përvoja dhe mendime të reja

Të ngjashme