Sa kohë i duhet një djali që të pendohet që u nda me ju

5 muaj më parë

Përgjigja është e ndryshme për të gjithë, por shumë meshkuj do të përjetojnë një dhimbje keqardhjeje brenda rreth një muaji deri në gjashtë javë pas ndarjes me ju.

Pendimi i Dumperit, siç e quaj unë, është shumë real. Kjo ndodh pothuajse me të gjithë ata që e hedhin ndonjëherë një person tutje.
Edhe djemtë që janë plotësisht të sigurt se vajza që lanë nuk ishte për ta e ndiejnë këtë, madje do të vënë në dyshim veten nëse kanë bërë gjënë e duhur.

•Pse djemtë zakonisht pendohen që ndahen me të dashurat e tyre?

Hulumtimet sugjerojnë se burrat mund të pendohen për ndarjen më shumë se gratë, sepse burrat zakonisht konkurrojnë për bashkëshorte dhe ndarja do të thotë të humbasin bashkëshortin e tyre nga një konkurrent.
Xhelozia seksuale e meshkujve dhe frika nga lakmia mund të jetë shkaku kryesor i dëshirës së tyre për të mbajtur lidhjet në çift, gjë që mund të çojë në sjellje të rrezikshme si ruajtja e bashkëshortit dhe abuzimi.
Humbja e një bashkëshorti përmes konkurrencës intraseksuale mund të shkaktojë shqetësime të konsiderueshme për burrat në afat të shkurtër.
Gratë, nga ana tjetër, priren të rikuperohen më shpejt nga ndarjet dhe shpesh raportojnë rritje personale dhe rritje të inteligjencës së marrëdhënieve si rezultat.
Të kuptuarit pse ai mund të pendohet për ndarjen mund t’ju ofrojë një pasqyrë sesi burrat i qasen marrëdhënieve. Ky vetë-reflektim mund të çojë në rritje personale për ju dhe, si një bonus, t’i japë atij disa njohuri për atë që ai ka humbur.

Të ngjashme