Kryefjala Logo

Sa e hollë është vija që ndan pëlqimin nga dashuria?

11 Maj, 2022 | 12:33 pm

Nuk është e lehtë ta zgjidhësh këtë ekuacion ama duhet provuar dhe fillo të mendosh se çfarë pëlqen tek ai.
Bëj një listë sa të gjatë dhe shto dhe kritika sepse askush nuk është përfekt, as personi që ti pëlqen.
Trego kujdes tek gjërat që nuk të pëlqejnë tek ai.

Ki parasysh si ndihesh kur e ke pranë,nëse gjatë kohës që komunikoni me të tjerët vazhdoni t’i hidhni njëri tjetrit shikime të thella dhe zemra ju rreh fort çdo herë, me shumë gjasë bëhet fjalë për dashuri.

E kupton kur dashuroj dikë kur je protektiv karshi këtij personi dhe ndihesh e mbrojtur.
Nuk do ti ndodhë asgjë e keqe dhe ideja se dikush mund të ta marrë të tremb shumë.

Të ngjashme