Kryefjala Logo

Sa duhet të zgjasë një marrëdhënie intime që një femër të kënaqet?

31 Mars, 2022 | 2:48 pm

Një studim i disa viteve më parë kishte zbuluar se intimiteti mesatarisht zgjatë 5.5 minuta.

A është kjo gjë e mirë ?

Rachel Hills,e cila është autore e “The S*x Myth”, tregon se ka studime tjera që thonë se mesatarisht intimiteti zgjat mbi 7.6 minuta.

Qartësojmë se këto statistika nuk i kanë përfshirë minutat e paralojës dhe që studimet janë kryer vetëm me çifte hetero.

Por një tjetër studim thotë se njerëzit shijojnë 11 deri 13 minuta paralojë me 7 minuta marrëdhënie intime.

Pjesëmarrësit e studimit në anën tjetër dëshmuan se duan dyfishin e minutave!

Janë femrat ato të cilat kërkojnë paralojë dhe çerek ore me intimitet.

A mund të arrihet? Sigurisht që po!
Sekreti për intimitet më të gjatë kohor?
Paraloja!

Të ngjashme