Kryefjala Logo

Rruga që do të bësh nëse po kërkon mashkullin ideal është kjo

7 Prill, 2022 | 1:21 pm

1-Ji gjithmonë e sinqertë me veten tënde

Nëse po kërkon dashurinë , kjo nuk do të thotë se ti je e dëshpëruar pse nuk gjen dot meshkuj.
Mendoje si kohën perfekte për një partner në krahë.


2. Ji e sinqertë me shoqërinë
.
Tregoju atyre se je në kërkim të një mashkulli sepse e ndjen të nevojshme.Ku i dihet ata mund të njohin dikë të përshtatshëm për ty.


3. Vër në vijë jetën tënde njëherë.

Duhet të jesh shumë e qartë për atë që kërkon në jetën tënde prandaj duhet ta dish me siguri se çfarë vendi do të zërë një partner në të.
Si fillim ndaj karrierën nga mashkulli e krijimi i familjes.


4-Sigurohu çfarë tip mashkulli të duhet në krah

Duhet të kesh të qartë se çfarë mashkulli po kërkon dhe të bësh disa kompromise pasi “ideali” nuk egziston siç mund të kesh dëgjuar dhe nga shoqet.Ndaj lëri ëndrrat!


5-Largohu nga stereotipet

Nëse dëshiron të gjesh mashkullin të gatshëm për lidhje serioze,hiqi stereotipet.

Mos mendo “E dua të bukur dhe të pasur”,”E dua besnik dhe të ketë humor”
Mos harro,mashkulli sillet në varësi të femrës që ka në krah.

Të ngjashme