Kryefjala Logo

Rreth Virgjëreshës:Përparësitë, dobësitë, pëlqimet dhe mospëlqimet

1 vit më parë

Cila është motoja e Virgjëreshës?

“Unë analizoj.”
Virgjëreshat janë gjithmonë në kërkim për të përmirësuar veten dhe mjedisin e tyre. Ata janë shenja e perfeksionistit! Kjo mund të jetë një cilësi e shkëlqyeshme, por gjithashtu mund të bëjë që Virgjëreshat të jenë tepër kritike ndaj vetes dhe të tjerëve.

Citate rreth Virgjëreshës:
“Virgjëreshat janë shenja më kritike nga të gjitha. Ata janë gjithmonë duke analizuar veten dhe të tjerët.”
“Një Virgjëreshë nuk do të bëjë kurrë asgjë pa arsye, dhe ata gjithmonë kërkojnë të përmirësohen me përpjekjet e tyre të fundit.”
“Virgjëreshat kanë një obsesion me pastërtinë dhe rregullin, sepse duan të kontrollojnë mjedisin e tyre.”
“Ata mund të jenë perfeksionistë deri në një gabim dhe shpesh kanë vështirësi të shijojnë jetën sepse gjithmonë ka diçka që mund të përmirësohet.”

“Dashuria e Virgjëreshës është si një trëndafil, me të gjithë gjembat ende të ngjitur.”
“Virgjëreshat janë gjithmonë në kërkim të përsosmërisë në marrëdhëniet e tyre dhe ndonjëherë mund të jenë mjaft kritikë. Por ata gjithashtu kanë shumë për të dhënë dhe dashuria e tyre është e vërtetë ”
“Një Virgjëreshë do t’ju japë gjithçka që ka dhe nuk pret asgjë në këmbim. Ata janë dhurues dhe gjithmonë kërkojnë të ndihmojnë të tjerët.”
“Virgjëreshat janë disa nga partnerët më besnikë që do të gjeni ndonjëherë. Nëse ju mund të fitoni zemrën e tyre, ata do të jenë me ju në të gjitha pikat.”

Të ngjashme