Rregullat që përfliten se Kim Kardashian detyron amvisat e saj ti ndjekin me çdo kusht

6 muaj më parë

Shtëpia e Kim Kardashian është përkufizimi i minimalizmit dhe thjeshtësisë dhe për ta mbajtur atë kështu, themeluesja e SKIMS ka disa rregulla strikte në fuqi për stafin e saj të shtëpisë të cilët kanë për detyrë të sigurohen që gjithçka të jetë në nivelin e duhur.

1-Kim është akuzuar se ka refuzuar t’u japë pushime punonjësve të shtëpisë
Në maj të vitit 2021, një mori ish-punonjësish që punonin për Kardashian ngritën një padi kundër saj pasi ajo nuk arriti t’i paguante ata jashtë orarit, të mbulonte shpenzimet dhe të siguronte pushime me mandat ligjor.

Sipas NBC News, punëtorët akuzuan Kardashian se u mbajt 10% të pagës për taksat dhe nuk e raportoi punësimin e tyre tek autoritetet tatimore.

2-Kujdestarët e shtëpisë duhet të nënshkruajnë kontratë përpara se të fillojnë
Nëse jeni punësuar për të punuar për Kim Kardashian, me shumë mundësi do t’ju kërkohet të nënshkruani një marrëveshje moszbulimi.
Kur bëhet fjalë për familjen Kardashian-Jenner, ato patjetër duan të sigurohen që punonjësit e tyre të mos e përhapin biznesin e tyre personal në shtyp.

3-Ata madje duhet të pastrojnë fëmijët e Kim.
Kur bëhet fjalë për katër fëmijët e Kardashian : North, Saint, Chicago dhe Psalm , ata lënë pas një sasi të konsiderueshme rrëmujë për t’i pastruar punëtoret e nënës së tyre.

4-Kujdestaret e shtëpisë shpesh duhet të pastrojnë dhomën e Kim-it më shumë se një herë.
Sipas RadarOnline, një burim pohoi se Kardashian nuk është një person shumë i rregullt dhe i organizuar.

“Dhoma e gjumit dhe banjo e Kim janë përtej të pista në çdo kohë, pavarësisht se sa shpesh është pastruar”, tha burimi.
“Në minutën kur Kim hyri, gjithçka u shkatërrua sikur një tornado sapo kishte kaluar nëpër të”.

Të ngjashme