Kryefjala Logo

Rregullat e Kim Kardashian për të bijën në rrjete sociale dhe pse duken *gënjeshtra*

1 Janar, 2023 | 1:06 pm

Kim Kardashian e jeton jetën e saj para syve të publikut, duke përfshirë mënyrën se si rrit 4 fëmijët e saj, North, 9, Saint, 7, Chicago, 4, dhe Psalm, 3.

Kardashian së fundmi u shfaq në podcastin GOOP të Gwyneth Paltrow për të diskutuar jetën e saj, gjë që çoi në një bisedë se si ajo menaxhon përdorimin e mediave sociale me pasardhësit e saj të famshëm.
“Mendoj se çdo familje është e ndryshme, madje edhe brenda familjes sime”, shpjegoi Kardashian, duke iu përgjigjur sesi ajo lundron në praninë e fëmijëve të saj në mediat sociale.

“Me mediat sociale, është e vështirë sepse të gjithë kushërinjtë, të gjithë mbesat dhe nipërit e mi, të gjithë janë miqtë më të mirë me fëmijët e mi. Ata janë të gjithë në të njëjtën moshë. Pra, nëse Penelope ka një TikTok, North dëshiron një TikTok dhe të gjitha vajzat në shkollë kanë një TikTok.”

“Ajo i pëlqen ta bëjë këtë dhe kjo e bën atë kaq të lumtur. Ajo është kaq e pafajshme në shumë mënyra”, tha Kardashian.

Megjithatë, shumë nga rregullat që ajo pretendon se mbështet janë thyer nga North në shumë raste.
1-North mund të krijojë TikToks vetëm me telefonin e Kim

“Mund të jetë vetëm në telefonin tim,” i tha Kardashian Paltrow gjatë podcast. Por ka raste të qarta kur North ka dalë drejtpërdrejt në TikTok pa dijeninë ose miratimin e nënës së saj.

2-Kim monitoron çfarë poston North
Kardashian bëri pretendimin se North lejohet të postojë në TikTok vetëm “për sa kohë që jam unë dhe ajo së bashku dhe unë jam atje”.

Ajo tha se është në rregull me North dhe miqtë e saj që postojnë në TikTok vetëm “nëse ata monitorohen”.

Megjithatë, më vonë në intervistë, Kardashian tha se North do të “marrë telefonin tim dhe do të bëjë gjëra të kujdesit të lëkurës”, një fakt i vërtetuar nga videot që North ka postuar vetë, duke përdorur produktet e kujdesit të lëkurës së nënës së saj.

3-North nuk lejohet të ‘lëvizë’ për të parë TikToks të tjerë
Kardashian mbrojti zgjedhjen e saj për të lejuar vajzën e saj të vogël të përdorte TikTok sepse ajo pretendon se North nuk lejohet të lëvizë nëpër TikToks të tjerë.
“Nuk është diçka ku ajo mund të lëvizë dhe të shikojë gjërat. Ne nuk bëjmë komente,” tha Kim.

Nëse ky pretendim është i vërtetë, është e paqartë se si North e gjen TikToks për veten që ajo përdor si tinguj për videot e saj.
Kardashian pohoi gjithashtu se North dhe miqtë e saj nuk e dinë që TikToks që ato bëjnë janë publike.

Të ngjashme