Rregulla strikte që Cristiano Ronaldo i bën fëmijët e tij ti ndjekin

2 muaj më parë

Ronaldo u bë për herë të parë baba në vitin 2010 kur mirëpriti djalin e tij, Cristiano Jr. duke deklaruar se nuk do të zbulonte identitetin e nënës së djalit të tij dhe se do ta rriste djalin i vetëm.
Në qershor të vitit 2017, Ronaldo njoftoi ardhjen e binjakëve, Eva dhe Matteo, nëpërmjet një surrogate.
Pastaj ai filloi të takohej me të dashurën e tij Georgina Rodríguez.
Rodríguez solli në jetë fëmijën e radhës të çiftit, një vajzë të quajtur Alana, në nëntor 2017.

Në prill 2022, Rodríguez dhe Ronaldo mirëpritën një grup tjetër binjakësh,një djalë dhe një vajzë të quajtur Ángel dhe Bella.
Menjëherë pas lindjes së tij, Ángel fatkeqësisht ndërroi jetë.
Çfarë rregullash ndjekin fëmijët e tij?

•Cristiano Ronaldo dhe fëmijët e tij kanë një mënyrë jetese të shëndetshme.

“Unë ha një dietë të pasur me proteina, me shumë karbohidrate integrale, fruta dhe perime dhe shmang ushqimet me sheqer”, thotë Ronaldo për dietën e tij.
Pirja e shumë uji çdo ditë është e nevojshme edhe për një atlet si Ronaldo, që do të thotë se nuk ka pije të gazuara me sheqer si Coca-Cola.

•Cristiano Ronaldo i nxit fëmijët të stërviten pasi kanë ngrënë ëmbëlsira.
Pavarësisht një diete të rreptë, Ronaldo i lejon fëmijët e tij të vegjël të kënaqen me një kënaqësi herë pas here, siç e lejon çdo mënyrë jetese e shëndetshme.
Por,pas ëmbëlsirave,përveshin mëngët për ti djegur ato kalori të panevojshme.

•Fëmijët e Cristiano Ronaldos kërkojnë privatësi për të udhëtuar dhe relaksuar
Seritë e Rodriguez në Netflix tregojnë kërkesat për stilin e jetës luksoze të familjes së saj, si në udhëtime ashtu edhe në shtëpi, duke thënë se ata kërkojnë “shumë dhoma dhe një pishinë private dhe një copë tokë për të ecur me fëmijët pasi nuk duhet të largohemi nga vila për t’i nxjerrë jashtë për një shëtitje.”

•Cristiano Ronaldo zbaton higjienë të rreptë për familjen e tij
Duke qenë në një familje kaq të shëndetshme, aktiviteti fizik dhe dieta e Ronaldos nuk janë të vetmet gjëra që fëmijët e tij ndjekin përkrah tij.
Sidomos gjatë pandemisë COVID-19, fëmijët e Ronaldos duhet të ndjekin procedurat e sigurisë për të qëndruar të shëndetshëm dhe të lumtur përkrah babait të tyre

Të ngjashme