Kryefjala Logo

Rregulla strikte që asistentët e Kris Jenner duhet të ndjekin

2 Nëntor, 2022 | 12:47 pm

Kris Jenner ka shumë gjëra në pjatën e saj teksa menaxhon karrierën e vajzave të saj, shfaqjet dhe paraqitjet e shumta televizive.

Edhe pse ajo i bën të gjitha, definitivisht nuk mund t’i bëjë të gjitha vetëm, prandaj punëson asistentë të cilët janë shumë të trajnuar, me përvojë dhe të aftë për të menaxhuar .
Ju tregojmë rregullat strikte që duhet të ndjekin:

1-Të jenë të gatshëm 24/7
Orari i saj “unik” do të kërkonte dikë që ishte në dispozicion të punonte 24 orë në ditë.

“Është pa ndalesë. Çdo ditë është e ndryshme, kurrë nuk e di se çfarë të presësh dhe duhet të jesh gati për të marrë një monedhë”, thotë ajo.

2-Mos bësh asgjë kundër familjes
Jenner tha se ata përpiqen të rrethohen me njerëz të cilëve mund t’u besojnë dhe ajo nuk ka kontroll mbi ata me qëllime të këqija.

3-Kuptoni se mund të pushoheni në një moment.
“Duhet të përballesh me faktin se ai person mund të mos jetë i duhuri dhe më pas me shumë dashamirësi të thuash ‘je i shkëlqyeshëm, doja që kjo të funksiononte, nuk funksionoi, të uroj më të mirat.
Dhe përpiquni ta bëni atë një përvojë pozitive”, tregon Jenner

4-Jini të përgatitur për të ndjekur disa urdhra të çuditshëm.
“Çfarëdo që Kris Jenner dëshiron, ajo e merr.”

5-Pagesa
Një grua e quajtur Jessica DeFino zbuloi se sa paguhej kur punonte për familjen.
“Unë isha ndihmës redaktore në Aplikacionet Zyrtare të Kardashian Jenner dhe nuk fitova para të mjaftueshme për të arritur në punë,” shkroi ajo në një artikull të Vice, duke zbuluar se po paguhej me një pagë prej 35,000 dollarë.

Jenner ka të ngjarë të besojë se puna për familjen Kardashian dhe përvoja janë një pagesë e mjaftueshme pasi të kesh “Asistentin e Kris Jenner” në CV është një gjë e mirë.

Të ngjashme