Rrëfimet e vajzave me shoqet për intimitetin me partnerin

9 muaj më parë

Zakonisht vajzat tregojnë kur kanë bërë seks anal, kur janë ‘takuar’ me një mikropenis (penis të madhësisë më të vogël se normalja),  ose e kundërta.

Po ashtu ato tregojnë me njëra tjetrën për eksperiencat e seksit më të gjatë dhe më të shkurtër që kanë përjetuar, pra çuna ato rrëfejnë edhe kohëzgjatjen. 

Por për një gjë mos u shqetësoni ato nuk imitojnë fytyrën e të dashurit gjatë kohës që përjeton orgazëm.

Kujdes! Dhe, nëse jeta juaj seksuale është e tmerrshme tejet e tmerrshme apo e mërzitshme, duhet të kini parasysh se ajo mund t’i tregoje shoqeve!

Të ngjashme