Kryefjala Logo

Rrëfehet gruaja:Ju kam premtuar martesë shumë burrave

10 muaj më parë

Pavarësisht se nuk kam pasur kurrë një lidhje më të gjatë se nëntë muaj dhe ajo ishte me një djalë 15-vjeçar, unë ende besoj në dashuri.

Unë besoj në dashurinë e miqve dhe familjes dhe pavarësisht nga të gjitha provat kundër saj, besoj se një ditë do të takoj një njeri që do ta bëjë jetën time edhe më të mirë.
Edhe me këtë shpresë, kur imagjinoj të ardhmen, përgjithësisht përfshin një fermë dhish dhe disa foshnja shumë të lezetshme, por unë e kam mjegulluar vizionin e atij burri trupmadh me fanellë të ëndrrave të mia.

Duket se edhe pse do të takoj një djalë dhe do t’u them miqve të mi: “Mendoj se mund të jem me këtë djalë për më shumë se disa muaj! Po!”
Një javë ose një muaj më vonë, unë tashmë po laj duart nga një fillim tjetër i rremë.
Nuk është se nuk mund të lidhem apo të dua me meshkujt, por të gjitha marrëdhëniet e mia më të ngushta janë me ish të dashurit.
Është për këtë arsye që unë kam krijuar premtime për martesë. Shumë prej tyre.

Premtimi i parë hyn në fuqi kur njëri prej zotërinjve është 27 vjeç.
Djali është kushëri i lidhjes sime të dytë më të gjatë.
Kur isha 18 vjeç, ai më tha në një letër dashurie se isha e lezetshme.
Ne u takuam në një takim të dyfishtë në maturën e vogël dhe vallëzuam gjatë gjithë natës.

Ai është i gjatë, ezmer, i pashëm dhe qesharak.
Ai është gjithashtu super i dobët, gjë që shpresoj se do t’u japë pasardhësve të mi shanse më të mira për të mos qenë plot bukë.
Një ditë ne ndërthurëm trëndafila dhe premtuam se nëse asnjëri prej nesh nuk e gjente “të duhurën”, do ta bënim të funksiononte.
Jemi marrë vesh disa herë dhe ai më dërgoi në kolegj me një paketë kujdesi plot me libra për fëmijë. Ai do të martohet plotësisht me dikë tjetër.

Premtimi im i dytë ishte për djalin e lartpërmendur 15-vjeçar, i cili tani është një burrë 24-vjeçar, ende katër vjet më i vogël se unë, që ishte një skandal i madh në shkollën e mesme.

Unë kam qenë një pumë para se të diplomohesha.
Ky është pjekur në një njeri fantastik dhe një mik i madh.
Ai gjithashtu ka një të dashur super të bukur dhe shtatë vite të tjera derisa të jetë i detyruar kontraktualisht të martohet me mua.
Dhe me detyrim kontraktual, dua të them që ne shtrënguam duart për të.
Ndjej se mund ta bëjmë mirë, por ai do të rrëmbehet.

Unë nuk kam bërë një premtim zyrtar me shokun tim më të mirë mashkull Alex, por ne kemi bërë shaka për bashkimin në një “martesë pa dashuri” pasi të jem bërë milionere … që mendoj se ai ka përshtypjen se do të ndodhë pasi prindërit e mi të vdesin .

Ajo që ai nuk di është se kur të jem milionere, mund t’i paguaj njerëzit që të më duan!
Por seriozisht, me të vërtetë shpresoj që një nga dy të parat të funksionojë përpara se të jem “pa dashuri” dhe të martohem me këdo që nuk më do mua për arsyet e duhura.

Unë bëra një premtim të katërt këtë festë të Krishtlindjeve, kur shoqja ime më e mirë Saskia më tha se duhet të martohesha me një nga vëllezërit e saj që të bëheshim “motra përgjithmonë!”
Unë do të imagjinoja se më bën të tingëlloj e çmendur që përpiqem të siguroj të ardhmen time romantike duke bërë premtime në vend të marrëdhënieve, por duket se sa më gjatë që jam takuar, aq më shpejt do të fshij dikë për të qenë të papajtueshëm.

Për disa arsye, të gjithë djemtë-burra me të cilët jam rritur bëhen gjithnjë e më të dashur.
Ndoshta ka diçka për të njohur dikë gjatë gjithë jetës dhe thjesht kam qenë shumë e shpejtë për të hedhur poshtë çdo të metë. Ndoshta të gjithë burrat në pishinën time të takimeve po bëjnë të njëjtën gjë që po bëj unë dhe ndërsa ne po i përjashtojmë njerëzit, ata që i dhanë njëri-tjetrit një shans po bien më thellë në dashuri.

Të ngjashme