Kryefjala Logo

Ritakon dashurinë e vjetër pas 59 vitesh:Tani po martohen!

9 Janar, 2024 | 9:07 am

Ajo është Anna Adamanti, 77 vjeç, ish-mësuese nga Abbadia San Salvatore, në Toscana.

Në vitin 1965 ajo u takua me Riccardo, në një sallë vallëzimi. Ishte dashuri me shikim të parë për të dy. Ata kërcenin gjithë mbrëmjen, por më pas ra mesnata. Anna duhej të largohej. Ajo i kërkoi një puthje. E para. Ishte magjike. Një kujtim i pashlyeshëm që e mbante në zemër, edhe nëse nuk e ka më..

E pashë përsëri atë njeri.

Ajo vazhdoi jetën e saj, u martua, pati dy fëmijë. Njëri prej tyre e quajti Riccardo. Pastaj ajo u bë e ve.

Në atë moment mbesa e saj i tha që të përpiqej të kërkonte njeriun që i kishte bërë të rrahë zemrën e parë.

Anna nuk donte, por kur e gjetën ndjeu se zemra i rrihte egërsisht, si herën e parë.

Ata i shkruanin njëri-tjetrit për muaj të tërë, Riccardo ishte i divorcuar. Anna nuk ia tregoi menjëherë identitetin e saj, ajo e vendosi në një takim blind.

Një herë përballë njëri-tjetrit u panë në sy dhe sikur nuk kishte kaluar kohë.

Riccardo i tha asaj se ai ishte kthyer në sallën e vallëzimit disa herë me shpresën për ta parë atë përsëri. Nuk e harroi kurrë.

Tani pas 59 vitesh ata po martohen.

Të ngjashme