Realiteti që duhet marrë parasysh përpara se të filloni një marrëdhënie në distancë në internet

3 muaj më parë

Pavarësisht se çfarë mendoni se kualifikohet si takim në distanca të gjata, do të doja të ndaja me ju proçeset e një lidhjeje në internet.

1-Është e vështirë të jeni aty për njëri-tjetrin

Kur ndodhin periudha të vështira, partneri juaj e ka të vështirë të jetë pranë jush personalisht.
Kush do të jetë aty për ju?
Mund të jetë zhgënjyese për partnerin që nuk është në gjendje të jetë aty për t’ju ndihmuar.
Një tjetër gjë e vështirë për takimet në distanca të gjata në internet është se ju nuk e dini vërtet se çfarë po ndodh me dikë ose nëse ai është besnik.
Ju mund të jeni të fiksuar për atë që ata po bëjnë dhe me kë po kalojnë kohën e tyre.
Thjesht duket më e vështirë kur jetoni larg njëri-tjetrit.

2-Marrëdhëniet në internet kërkojnë më shumë kohë
Me takimet në distancë, duhet më shumë planifikim dhe investim i kohës, energjisë dhe parave tuaja për të vazhduar marrëdhënien.
Shumë herë ka fluturime të kushtueshme me avion dhe rezervime hotelesh gjithashtu.
Gjithashtu, ka një planifikim të kohës larg punës, e cila mund t’ju hajë kohën e pushimeve.

3-Alarmet e kuq dalin në dritë më shpejt
Kur takoheni në distanca të gjata, ju keni tendencën të flisni për gjërat e vështira më shpejt se vonë për t’u siguruar që jeni në përputhje.
Kjo është veçanërisht e vërtetë pasi nuk dëshironi të investoni kohën, energjinë, financat dhe kohën tuaj të pushimeve për të udhëtuar nëse nuk jeni në të njëjtën linjë dhe nuk dëshironi të njëjtat gjëra nga jeta.
Një çift futet në humnerën e të folurit çdo ditë me takimet në distanca të gjata në internet.
Kjo e mban komunikimin.
Një nga çiftet më të suksesshme në distancë të gjatë gjen kohë çdo ditë për të marrë një telefonatë në VideoCall për t’u lidhur.
Dhe kjo është një marrëdhënie e shëndetshme që kur takohen duket çifti perfekt!

Të ngjashme