Kryefjala Logo

Raste të rralla kur rikthimi me ish-in tuaj ia vlen plotësisht

6 Janar, 2024 | 1:05 pm

Ju mund të ktheheni së bashku vetëm nën këto rrethana:

1-Ishit  të hutuar emocionalisht kur u takuat

Pavarësisht nëse jeni takuar kur ishit me një djalë tjetër, ose keni qenë të freskët nga një marrëdhënie tjetër, duhet të shëroheni nga një ndarje përpara se të mund të ndiqni një fillim të ri.

“Ju mund të keni menduar se jeni gati kur më në fund jeni bashkuar,” thotë trajnerja e takimeve Laurel House, autore e “Screwing the Rules”. “Por ndonjëherë ju jeni të lidhur emocionalisht me një ish të sëmurë dhe ende nuk jeni gati t’i hapni zemrën dikujt tjetër – edhe nëse ish-i juaj ishte i çoroditur dhe djali përballë jush ishte shumë i mrekullueshëm.”

2-Ndarja ju dha një perspektivë të re

Keni menduar se takimi me një djalë të ri do të ishte çelësi i lumturisë suaj. (Eureka!) Por mjerisht, një gjë e tillë nuk ka ndodhur, dhe ju po filloni të humbisni seriozisht atë që ish-i juaj i shtoi jetës tuaj.

3-Prioritetet tuaja ishin jashtë bilancit

Ka dëshira dhe ka nevoja. Nevojat janë artikujt në listën tuaj kontrolluese pa të cilat nuk mund të jetoni, ndërsa dëshirat janë artikuj të listës së dëshirave.

“Ndoshta e keni ngatërruar atë që keni dashur – djalë i lezetshëm, shumë para, shumë argëtim – me atë që ju nevojitet, që është dikush mbështetës emocionalisht dhe financiarisht, kujdestar, mirëkuptues”, thotë House. “Në thelb, prioritetet tuaja ishin jashtë.”

Të ngjashme