Qesh! Të shëron ty edhe të tjerët

3 muaj më parë

“E qeshura do shpëtojë botën”, ka thënë dikur Charlie Chaplin dhe ka pasur të drejtë.

Qesh me veten dhe momentet e sikletshme ndaji me persona të cilët e di se do t’i kuptonin.

Gjej fëmijën që ke brenda vetes.

Mbaji mend gjërat e bukura dhe të qeshura që ndodhin rreth teje.

Mos u merr fare me gjërat negative ose personat e tillë.

Qesh me situatat në vend që të ankohesh.

Mbaje nën kontroll stresin kur nuk arrin ta shmangësh. Për ta bërë këtë mund t’i kujtosh vetes situata qesharake.

Mos lër asnjë ditë të kalojë pa të qeshura.

Ndërsa në interaktivitet me të tjerët, përpiquni të kuptoni mënyrën si reagon personi nga shakatë, ironitë dhe situatat të ngjashme. Nëse arrini të kuptoni atë që keni përballë do mundeni të merrni buzëqeshje pa shumë sforcim.

Të ngjashme