Kryefjala Logo

Pyetjet që meshkujt nuk guxojnë t’ja bëjnë femrave

2 vite më parë

1-Me sa persona ka fjetur më parë
Të gjithë meshkujt duan ta dinë numrin e listës tuaj por gjithmonë kanë frikë nga pergjigjja.

2-Nëse i pëlqen ta bëjë tre-she
Frika se ajo mund të mendojë se ai do femra të tjera dhe si pasojë ta humbasi partneren.

3-Gënjen apo jo për orgazmën
Sikleti më i madh i një mashkulli është nëse femra e tij po kënaqet vërtet apo jo

4-A mendon ende për ish-in
Një pyetje që kur ja bëjnë vetes nuk e heqin dot më nga truri.

5-A ka qënë ndonjëherë shtatzanë?
Nuk e dimë pse-në por po,meshkujt e mendojnë edhe këtë dhe druhen të pyesin nga frika e përgjigjes.

6-Sa fëmijë dëshiron të ketë
Nuk e bëjnë pyetjen vetëm që ju të mos mendoni se po kërkon një familje nga ju.

Të ngjashme