Kryefjala Logo

Pyetjet që duhen bërë për të kuptuar nëse ai ju pëlqen njësoj sa ju atë

12 Dhjetor, 2022 | 12:37 pm

Është e mahnitshme që gjithçka që një djalë duhet të bëjë për t’u konsideruar misterioz është thjesht të mos flasë.
Por cilat janë shenjat që ju pëlqen një djalë i turpshëm?
A është i turpshëm apo misterioz? A

•Si të prek kur je vetëm?
Kur po përpiqeni të kuptoni se si ndihet një djalë i qetë për ju, është joshëse të analizoni çdo gjë të vogël që ai ju thotë ose bën me ju.
Por kini kujdes të mos ngatërroni se si sillet ai ndaj jush rreth njerëzve të tjerë me mënyrën se si sillet ai rreth jush kur jeni vetëm ju të dy së ​​bashku.

Ndrojtja është e lehtë të ngatërrohet me ftohtësinë.
Edhe një djalë që është plotësisht i acaruar mund të mos ndihet 100% i mrekullueshëm për të qenë mbi ju në një mjedis publik.
Mos lexoni shumë në sjelljen e tij nëse ai është fizikisht i përmbajtur në publik.

Nëse kur të dy jeni vetëm së bashku, ai është ende fizikisht i përmbajtur, kjo mund të jetë shumë mirë një shenjë se ai nuk ndihet njësoj për ju si ju për të.

•A guxon ai të dalë nga zona e tij e rehatisë për të qenë me ju?
Djemtë e heshtur shpesh janë djem të turpshëm.
Kur jeni i turpshëm ose introvert, të dilni jashtë zonës suaj të perceptuar të rehatisë mund të jetë sfiduese dhe t’ju bëjë të ndiheni shumë të pakëndshëm.
Nëse ai shfaqet në ditëlindjen e mikut tuaj më të mirë ose pranon të shkojë në natën e parëndësishme me ju dhe kolegët tuaj, ai po përpiqet t’ju tregojë se është i gatshëm të shtyjë veten për të qenë me ju.
Nuk është si një lloj gjesti i ndërgjegjshëm “shikoni çfarë mund të bëj”, është dëshira e tij për të kaluar kohë me ju duke mposhtur edhe pasiguritë e tij më të thella. Nëse kjo nuk është një shenjë e mrekullueshme se ai ju pëlqen, nuk e di se çfarë është.

Të ngjashme