Kryefjala Logo

Publikohet dieta që ka bërë yjet e kinemasë të bien nga pesha brënda muajit

27 Mars, 2022 | 11:49 am

Ushqime me perime të gjelbra dhe me mish gjysmë të pjekur!
Disiplinë ushtarake dhe i përmbahen regjimit në mënyrë shumë strikte.

Nga ushqimi ata eleminojnë sheqerin, ushqimet me gluten dhe produktet e qumështit.
Në të vërtetë, mund të themi që më së shumti konsumojnë ushqim të papjekur.

Spinaq të gjelbër, selino, panxhar të kuq, karotë, avokado, mollë të gjelbra dhe xhenxhefil.
Nëse hasni vështirësi mund ti bëni limonatë.

Mos harrojmë 2 lugë fara liri para drekës!
E nëse jeni korrektë mund të humbisni 15kg në muaj dhe të rregulloni kolesterolin.

Nëse adhuroni ëmbëlsirat,mund ti bëni ato me hurma arabie,kakao ose portokall!

Të ngjashme