Pse të kesh një shtëpi të vogël ju bën mirë?

2 vite më parë

Të jetosh në shtëpi të vogël ka disa avantazhe.

Të kesh vetëm pak metra katrorë të stimulon kreativitetin dhe ndihmon në rregullin fizik dhe mendor. Nëse nuk jeni të bindur shihni këto këshilla

1.Do të jeni më selektivë

Të kesh pak hapësirë në dispozicion të detyron të mendohesh dy herë se si ta arredosh. Pra me pak fjalë, duhet të keni ide të qarta për të gjetur zgjidhjen më të mirë dhe më të përshtatshme për hapësirat dhe shijet tuaja. Shmangni blerjet impulsive dhe kurseni para.

2.Keni pak gjëra për të pastruar

Një nga avantazhet më të mëdha të një shtëpie të vogël është sasia e kohës që kursen për të pastruar.

3.Më shumë hapësirë për kreativitetin

Kush jeton në shtëpi të vogël di shumë mirë të përmirësojë çdo hapësirë. Nëse sipërfaqja e apartamentit është e kufizuar, përdorni hapësirën vertikale. Çdo kënd mund të jetë i dobishëm.

Të ngjashme