Kryefjala Logo

Pse shikon flamuj të kuq në lidhje kjo shenjë horoskopi?

22 Gusht, 2023 | 11:57 am

Jeta dhe dashuria janë përvoja që nganjëherë na lodhin  megjithatë ne vlerësojmë çdo minutë të gjithçkaje që kemi.

Në dashuri, është e vërtetë që nëse nuk keni humbur të paktën një betejë, nuk keni pasur vërtet përvojën e plotë të dashurisë. Kjo na ndihmon të përgatitemi për dashurinë e ardhshme. Ne nuk duam të hyjmë pa kujdes.

Me kë e kemi?

•Ujori (20 janar – 18 shkurt)

Ndërsa ju nuk dëshironi të analizoni një person në një gjendje ku ai largohet nga ju sepse jeni shumë në botën tuaj, ju gjithashtu nuk dëshironi të bashkoheni me këtë person nëse nuk e kontrolloni atë, dhe kjo do të thotë se nëse ju bën më të rehatshëm të bëni shumë pyetje, atëherë kjo është e drejta juaj.

Ju do të ndiheni shumë mirë me këtë person të ri në jetën tuaj, por gjithashtu do të ndiheni mjaft kurioz për të kërkuar të dini më shumë rreth tij përpara se të përfshiheni shumë.

Këtu hyn në lojë katrori i Venusit, Jupiteri.

Kjo ju bën të kuptoni se kështu duhet të jetë dhe se nëse ndiheni mirë për ju, atëherë kështu duhet të vazhdoni.

Nuk keni ndërmend të bëheni budallenj për dashurinë, ndaj merrni masa paraprake, si një person i zgjuar.

Të ngjashme