Pse po injorohet nga shoku i ngushtë kjo shenjë horoskopi?

6 muaj më parë

Ne mund të shohim diçka të çuditshme në miqësitë tona.
Ndonëse gjithçka tingëllon shumë mirë, ne sërisht po pyesim veten se ku shkojnë miqtë tanë.
Në veçanti kjo shenjë:

•Virgjëresha
Saturni i merkurit mund t’ju bëjë të ndiheni se po injoroheni nga miqtë sot, gjë që mund të shtrihet edhe tek anëtarët e familjes.
Ti kur ndihesh i frymëzuar, dëshiron të dalësh dhe të festosh me miq të mirë. Ju keni kaq shumë gjëra që dëshironi të ndani në këtë ditë, dhe gjithçka që dëshironi me të vërtetë është një kohë e mirë.

Saturni i zhveshur nga merkuri e bën pak të vështirë arritjen e kësaj kohe të mirë, pasi duket se ju largon nga gjithçka dhe nga këdo me të cilin dëshironi të keni diçka. Është sikur ke marrë mikrofonin dhe pyet : “Përshëndetje? Përshëndetje? A është dikush atje?”
Dhe gjithçka që do të dëgjoni në këmbim është zhurma e bardhë.

Të ngjashme