Pse për femrat janë kaq tërheqëse duart e një mashkulli?(Jua themi ne)

2 vite më parë

•Ato japin një sens mbrojtjeje

Aq sa çdo grua mund të mbrojë veten, a doni të vendosni sigurinë që ndjen në krahët e një burri?

•Ata zbulojnë se kush është para jush

Karakteristikat e duarve të njeriut mund të thonë shumë për personin para jush.

•Duart “prekin”

Duart janë gjëja e parë që bie në kontakt me trupin e partnerit.

Gratë i pëlqejnë ato, sepse janë mjeti përmes të cilit mund të ndihen të dashura, të dëshiruara dhe të përkëdhelura nga partneri i tyre.

Të ngjashme