Pse njerëzit i kërkojnë këtij babai të bëjë një test ADN-je?

5 muaj më parë

Ka shumë metoda të kontrollit të lindjeve, dhe ndërsa disa prej tyre janë shumë afër, asnjëra prej tyre nuk është 100% efikase kur bëhet fjalë për parandalimin e shtatzënive.
Një burrë në TikTok thotë se gruaja e tij mbeti shtatzënë më shumë se një vit pasi ai bëri një vazektomi.

Vazektomia, një procedurë kirurgjikale që ndërpret furnizimin me spermë në sistemin riprodhues të një mashkulli, është po aq efektive sa kontrolli i lindjeve, përveç abstinencës natyrisht – vazektomitë janë 99.99% efektive sipas Klinikës Cleveland. Kjo do të thotë se ka një shans 1 në 10,000 për dështimin e vazektomisë – krahasuar me 1 në 100 për prezervativët.
Pra, imagjinoni befasinë e TikToker Michael McGlothen, kur gruaja e tij mbeti shtatzënë më shumë se një vit pasi ai kishte kryer procedurën – në fshehtësi të plotë.
Në një video që tregonte vajzën e tij të porsalindur Callie vitin e kaluar, McGlothen bëri shaka se forma e tij e “kujdesit për veten” po fshin gojën e vajzës për teste të ADN-së për t’u siguruar që ai është në të vërtetë babai i saj.
E gjithë historia e tij duket sikur është ndoshta një shaka e hollësishme, por kjo nuk i ka penguar njerëzit ta marrin seriozisht dhe ta paralajmërojnë atë që të testohet sa më shpejt.

Burri thotë se gruaja e tij as nuk e di se ai ka bërë një vazektomi dhe ai ende nuk është i sigurt se është babai i foshnjës së tij.

Në një postim të fundit me vajzën e tij të adhurueshme, McGlothen pohoi se ai ende nuk i ka thënë gruas së tij se kishte një vazektomi “dy vjet” më parë dhe la të kuptohej se ai mendon se gruaja e tij e ka tradhtuar gjatë gjithë kohës.

“Callie është 6 muajshe dhe unë ende nuk i kam thënë gruas sime se kam bërë atë vazektomi 2 vjet më parë..

Është sigurisht e mundur që vazektomia e tij sapo dështoi, veçanërisht pasi vazektomitë nuk janë efektive për një periudhë zakonisht rreth tre muaj pas procedurës, sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit.

Të ngjashme