Pse ndryshon mendje për dashurinë kjo shenjë?Çfarë ndodhi?

2 muaj më parë

Nyja katrore e Plutonit është një tranzit super interesant dhe ka aftësinë të ndikojë tek ne në disa mënyra që të hapin sytë.

Siç do të ndodhë me këtë shenjë horoskopi:

•Demi

Gjëja e fundit në këtë tokë që do të dëshironit të bëni ndonjëherë është të ndaheni me partnerin tuaj romantik, por këto ditë, duhet ta pranoni – keni pasur mendime të dyta për ta.

Në vend që t’i hidhni ato dhe të vazhdoni përpara, ju ndiheni sikur ju kanë mbetur shumë letra të ‘shansit të dytë’ dhe do të vazhdoni t’i bëni ato për sa kohë që nuk ndiheni budallenj duke e bërë këtë.

Gjatë kalimit të Nyjes katrore të Plutonit, do të vini re se partneri juaj vazhdon t’ju zbulojë pjesë të natyrës së tyre dhe ajo që do të kuptoni është se ju takon të prezantoni idenë e kompromisit. Po, më 2 gusht 2023, gjatë Nyjes katrore të Plutonit, do të shihni se ka gjëra në lidhje me partnerin tuaj që mund të mos jeni në gjendje t’i pranoni kurrë dhe ndoshta pikërisht këtu ndryshoni JU Dem!

Ndodh e gjitha për mirë…

Të ngjashme