Kryefjala Logo

Pse ndjen pasiguri kjo shenjë horoskopi?

9 Maj, 2023 | 2:07 pm

Saturni mund të jetë një dhimbje dhe kur është sekstil me Hënën tonë, ne priremi ta përvetësojmë atë si dyshim për veten, trishtim dhe zhgënjim.

•Luani
Ju e njihni veten shumë mirë dhe e dini se kur kohët janë të vështira, ju prireni të shtrëngoheni dhe t’i lini të gjitha të shpërbëhen rreth jush.
Ndryshe nga imazhi juaj i të qenit luani i fortë dhe i guximshëm, ju nuk jeni gjithçka… Gjatë Saturnit sextil të Hënës më 9 maj, do të jeni në kontakt me një pjesë të vetes që nuk ju pëlqen: frikacakun që beson në dështimet e tyre.

Në çdo ditë tjetër, ju do ta largonit atë ndjenjë më shpejt se rrufeja, por është më e vështirë për ju që ta bëni këtë, sepse keni tendencën të besoni atë që shihni dhe ajo që shihni është negativitet dhe mungesë shprese para syve tuaj…sytë! Diçka ndodh sot që nuk është faji yt apo problemi yt, por për shkak se nuk do të mund të ndahesh prej saj, do ta marrësh si fatkeqësinë tënde personale. Je shumë i përfshirë, Luan… duhet të tërhiqesh,tani!

Të ngjashme