Kryefjala Logo

Pse ndjen kaq pendim kjo shenjë horoskopi?

29 Mars, 2023 | 2:18 pm

Ju mund t’i bëni vetes një dëm serioz në këtë ditë nëse nuk jeni të kujdesshëm.
Ne mund ta hamë tortën tonë , por duhet të mbajmë parasysh idenë e kontrollit të porcioneve dhe ndërsa kjo mund të jetë padyshim e lidhur me ushqimin, ka të bëjë edhe me jetën.

•Luani
Shkoni fort ose shkoni në shtëpi.
Kjo është motoja juaj me pak fjalë Luan dhe megjithëse keni prova pozitive që kjo nuk është gjithmonë këshilla më e mirë për t’u ndjekur, është ende thelbi i asaj që jeni dhe në këtë ditë gjatë tranzitit të hënës katrore Jupiter.

Ju pëlqen t’i jepni vetes ‘pushime’ ose të paktën, kështu i quani ato.
Ajo që jeni duke bërë në të vërtetë është t’i jepni vetes një justifikim për t’u zhytur plotësisht në çdo gjë që ju tundon.
Mund të jetë ushqim ose mund të jetë diçka e varur dhe këtu duhet të ulni siparin.
Ju keni bërë gjëra të mëdha me jetën tuaj dhe keni shfaqur sasi të jashtëzakonshme vullneti, mos i fryni të gjitha sepse katrori i hënës Jupiteri ju shtyn në drejtim të mospërfilljes .
Qëndroni në rrugën e duhur, mbajeni atë brenda kufijve.

Të ngjashme