Kryefjala Logo

Pse ndihet e tradhëtuar kjo shenjë horoskopi?

26 Shtator, 2023 | 2:40 pm

Të dish që do të tradhtohesh nuk e bën më të mirë tradhtinë, apo jo?

Pavarësisht nëse është një miqësi apo një romancë, ndjenja e “të diturit” se do të ndodhë është po aq e keqe sa kur ndodh në të vërtetë.

•Shigjetari

Ju as nuk mund ta besoni se diçka e tillë mund t’ju ndodhë, sepse ndiheni sikur jeni ngritur për atë lloj besimi për njerëzit që gjithmonë,në librin tuaj çon në tradhti, e megjithatë, ja ku jeni sot, 26 shtator , 2023, duke lejuar dikë të ecë drejt teje sikur të ishe një shtrojë dere.

Menduat se ato ditë kishin mbaruar dhe tradhtia që do të ndjeni gjatë kalimit të Hënës përballë Venusit ka më shumë se gjasa të jetë ajo që më në fund do të krijojë atë njeriun e pashpirt të vetë-mbrojtjes tek ju.

Do të ndjeni dhimbjen e zemrës të shkaktuar nga ky person i vetëm, por do të mësoni absolutisht nga ky mësim i vështirë; nuk mund t’u besosh njerëzve.

Ju mund të keni dashur, por tani e tutje, dashuria që kërkoni është dashuria që do të duhet të gjeni brenda vetes.

Të ngjashme