Kryefjala Logo

Pse kjo zemër e thyer për këtë shenjë horoskopi?

17 Dhjetor, 2022 | 3:05 pm

Askush nuk tha kurrë: “Dhjetori është një muaj kaq i lehtë”. kurrë. Dhe pse jo? Sepse jo vetëm që nuk është një muaj i lehtë, por është një muaj i mbushur plot me njerëz që përpiqen të kuptojnë se çfarë është jeta e tyre, ku po shkojnë dhe çfarë u pret përpara.
Po kjo zemër e thyer për kë është?

•Bricjapi
Një gjë që e bën jetën tuaj të durueshme është se ju i bëni gjërat sipas librit.
Ju kuptoni se nëse se gjërat janë mirë kur gjithçka duhet të shkojë sipas planit.
Ju jeni po aq ushtarak sa bëhet kur bëhet fjalë për rendin dhe organizimin, kjo është arsyeja pse Hëna e Akrepit e di saktësisht se ku të shkojë për të mërzitur botën tuaj, siç planifikon të bëjë..

Nëse rregulli dhe kontrolli janë gjërat tuaja, atëherë thyerja e zemrës nuk ka vend në botën tuaj, kështu që kur thyerja e zemrës të arrijë, do të jetë aq e papritur dhe e padëshiruar sa mund ta gjeni veten të shtangur.
Është dikush në jetën tuaj që do t’ju tregojë diçka sot që do t’ju lërë mendjen dhe vetëbesimin tuaj.
Pjesa e mirë? Ju jeni një Bricjap dhe kjo do të thotë se mund të përballeni me gjithçka.

Të ngjashme