Kryefjala Logo

Pse kjo shenjë ndjen sikur po përfitojnë në kurriz të saj

18 Nëntor, 2023 | 12:21 pm

Nëse ka një problem, ajo që do të jetë në zemër të tij është ndjeshmëria. Ndërsa vetë ndjeshmëria tregon dhembshuri, ne që ndiejmë ndjeshmëri ekstreme mund të përfundojmë duke e çmendur veten për detajet më të vogla.

Në një botë ku ‘dhembshuria zbehet’ është mënyra se si ne reagojmë ndaj gjërave, të qenit në empati ka seriozisht të metat e veta.

•Demi

Njerëzit nuk e kuptojnë se vetëm për shkak se shenja juaj e zodiakut është e lidhur me kokëfortësinë, ju ndodh që të jeni edhe shenja më empatike në grup. Kjo padyshim që ju merr një taksë. Ndërsa ju pëlqen të argëtoheni, të jeni të lirë dhe të dashur, patjetër që merrni peshën e botës. Ndërsa ndiheni sikur keni shpatulla të gjera të destinuara për këtë punë, e vërteta është se gjatë kalimeve si Hëna në lidhje me Plutonin, ju ndiheni … të varfëruar nga energjia.

18 Nëntori ju vendos në zemër të një situate që kërkon të mos e largoni sytë. Ju duhet të jeni plotësisht të pranishëm në këtë ditë dhe duhet të gjeni një zgjidhje të zbatueshme, pasi këtu ka një problem që ju duhet ta adresoni. Problemi këtu është se ju nuk e trajtoni vetëm atë. Ju e ndjeni atë. Ju e hani atë, e pini dhe lëreni të të konsumojë në këmbim. Nuk mund t’i shpëtosh dhe kjo është për shkak se ndjen një ndjenjë të madhe përgjegjësie.

Ju e keni njohur këtë veçori në veten tuaj më parë dhe jeni përpjekur ta balanconi atë, dhe nxitjet tuaja empatike gjithmonë fitojnë … sepse është pjesë e asaj që jeni. Ndonjëherë, të qenit një empati ju jep njohuri të shkëlqyera, dhe në raste të tjera, si tani gjatë Hënës në lidhje me Plutonin, gjithçka që ndjeni është shteruar. Energjia juaj është uzurpuar nga problemi juaj tani, Demi. Më mirë fat nesër, hë?

Të ngjashme