Kryefjala Logo

Pse kjo shenjë mendon se askush nuk e pëlqen?

20 Korrik, 2023 | 1:44 pm

Ne mund të jemi arsyeja e këtyre emocioneve negative. Ne do të shtyjmë drejt në majë, duke rrëzuar këdo që mund të kemi në dorë dhe pasi të kemi shkatërruar miqësitë dhe të kemi shkatërruar sa më shumë që të jetë e mundur, do të na vijë keq për veten, sepse duket gjithashtu sikur sapo kemi krijuar vendin tonë në jetën e njerëzve si ‘i bezdisshëm’.

•Luani
Asnjëherë nuk e keni mbajtur veten përgjegjës për sjellje të papërshtatshme dhe sot, 20 korrik, nuk është ndryshe. Megjithatë, e vetmja gjë që ju bën të qëndroni në këmbë është Marsi përballë Saturnit, dhe kjo do t’ju bëjë të ndiheni sikur pavarësisht se çfarë bëni sot … keni të drejtë. Ndiheni sikur jeni më i zgjuari, ylli më i ndritshëm, i vetmi person në dhomë që ka rëndësi, dhe e dini çfarë? Do të ofendoni të gjithë.

Natyrisht, do të thuash se ‘nuk mund të të kapin’ për shkak të ‘inferioritetit’ të tyre, por gjithçka që do të marrësh në këtë ditë, gjatë Marsit përballë Saturnit, është vetmia. Askush nuk e do një person që thjesht vazhdon të insistojë dhe sot ti je ai person. Ndihesh i padashur dhe blu; thjesht nuk është dita juaj më e mirë, edhe nëse i thoni vetes se kjo është dita më e mirë e jetës suaj.

Të ngjashme