Pse kjo shenjë e horoskopit e refuzon dashurinë?

2 muaj më parë

Zakonisht nuk e mendojmë dashurinë si diçka që do ta refuzonim, veçanërisht pas gjithë zhurmës që bëjmë për ta pranuar atë.
Përveç kësaj shenje…
Cila është ajo?

•Ndërsa dihet se jeni më i pavaruri nga shenjat, gjithmonë e keni vënë veten në dispozicion të dashurisë dhe përvojës së rënies në dashuri.
Me fjalë të tjera, isha atje, bëra atë, ishte koha për të shkruar librin dhe në ‘shkrimin e librit’ ju mendoni se duhet të bëni një pushim nga dashuria vetëm që të mund të mendoni për jetën tuaj.

Tani për tani, dashuria duhet të zërë vendin prapa.
Është shpërqendruese dhe dramatike dhe keni nevojë për fokus dhe vendosmëri.
Ju duhet që vizioni juaj të jetë i qëndrueshëm dhe i saktë në qëllimin tuaj në rrugën e Shigjetarit të vërtetë.

Dashuria ka qëllimin e saj në jetën tuaj, dhe ky qëllim është të jesh pjesë e sfondit dhe jo ylli i shfaqjes.
Në vend që të refuzoni dashurinë në këtë muaj, ndjenja juaj është më shumë si ta lini mënjanë për një kohë, sepse ju e dini më mirë.

Të ngjashme