Kryefjala Logo

Pse kërkon të ndahet kjo shenjë horoskopi?

20 Qershor, 2023 | 11:39 am

Ndarja jo vetëm që është e vështirë për t’u bërë, por është gjithashtu diçka që ne nuk e bëjmë, dhe çfarë ndodh kur shmangim të bëjmë diçka të nevojshme? Ne vuajmë dhe sot është fillimi i një jete pa atë lloj vuajtjeje.

•Peshorja
Problemi me strategjinë tuaj të daljes është se gjithçka bazohet në impuls dhe dalje tani. Ju keni ardhur në një vend në marrëdhënien tuaj ku as nuk ju intereson nëse lëndoni dikë që keni dashur dikur. Thjesht jeni lodhur prej tyre dhe mund të keni gjetur dikë të ri për t’i zëvendësuar, kështu që, në mendjen tuaj, sa më shpejt të largohen, aq më shpejt mund të importoni fillestarin.

Gjatë kalimit të Saturnit të Jupiterit, ju do të ndiheni të fuqizuar nga dashuria për veten dhe kjo dashuri do t’ju japë forcën për të mbrojtur veten me çdo kusht, dhe nëse kostoja e ndjenjave të dikujt për ju është pjesë e marrëveshjes, atëherë bëhuni kështu.
Tashmë keni pushuar të kujdeseni, kështu që pse duhet të bëni tani?

Nuk ka asnjë arsye për të menduar fjalët. Ju thjesht përfundoni marrëdhënien tuaj në pesë minuta; nëse ata ndiejnë diçka për këtë, kjo është mbi ta.

Të ngjashme