Kryefjala Logo

Pse horoskopi i nëntorit 2023 mund të jetë i vështirë këtë muaj për këtë shenjë horoskopi

28 Tetor, 2023 | 12:15 pm

Duke marrë parasysh që muaji Nëntor udhëhiqet nga Akrepi dhe në krye të tij nga Shigjetari, ne e dimë automatikisht se Nëntori 2023 do të jetë intensiv. Është një muaj temperamentesh dhe opinionesh.

•Shigjetari

Ju kishit shpresa të mëdha për nëntorin 2023 dhe ndërsa gjithçka duket se po shkon siç ishte planifikuar, ju keni zhvilluar këtë lloj të ri dhe të çuditshëm padurimi dhe kjo po ju pengon seriozisht.

Ju ndiheni të stresuar aq shumë nga koha dhe duhet të hiqni dorë nga kjo vazhdimisht, dhe duhet të ngadalësoni vazhdimisht këtë nivel të ri, të çmendur ankthi.

Do të merrni atë që dëshironi, Shigjetar, sepse jeni të shtyrë dhe të përqendruar, por kjo nuk ndodh në nëntor.

Ju duhet të kafshoni plumbin dhe të pranoni që po luani lojën e gjatë.

Asgjë nuk po ndodh tani, dhe veçanërisht në fund të vitit, vetëm pak po vazhdon në progres të shpejtë.

Zotëroni atë durim dhe bëjeni tuajin.

Mos e mërzitni veten duke menduar se gjërat në mënyrë magjike do të ndryshojnë ritmin dhe do t’ju sjellin kënaqësi të menjëhershme.

Të ngjashme