Kryefjala Logo

Pse femrat që i refuzojnë ‘djemtë e mirë’ përfundojnë vetëm

2 Nëntor, 2023 | 12:35 pm

Jeni duke takuar një person të mirë, por nuk jeni të sigurt nëse ai është i tillë. Sinqerisht, ju jeni pak të mbingarkuar nga entuziazmi i tyre për ju.

Një mashkull që mendon se je gruaja më e mrekullueshme në botë do të ndihet sikur ka fituar shumë.

Ata do të punojnë më shumë për t’ju mbajtur të lumtur dhe ju do të keni më pak gjasa të humbisni.

Kjo nuk do të thotë se ata janë ulur atje dhe ju ushqejnë me çokollatë përgjithmonë. Përfundimisht, do t’ju duhet t’i bëni ato gjithashtu një prioritet.

Emocionalisht, mund të mos jeni ende atje. Pra, a duhet të qëndroni përreth për të parë se si luan?

•Ata dinë të flasin për ndjenjat komplekse.

Isha mësuar me djemtë që bënin lojëra. Por tani po takohesha me një burrë që mund të fliste për ndjenjat e tij. Më në fund!

Brenda pak muajsh, unë u godita plotësisht. E gjeta veten duke u kthyer në mënyrë të barabartë. Do të shkoj me shpejtësi deri në fund të kësaj historie dashurie … ne u fejuam në përvjetorin e takimit tonë të parë dhe tani, jemi të martuar për fat të mirë!

Unë po ndaj përvojën time me ju, në mënyrë që të mbani një mendje të hapur se marrëdhënia juaj e re, e pabalancuar nuk është e dënuar.

•Janë të disponueshme për dashuri.

Çfarë ju pengon apo ju fik?

Është diçka për ta, apo është diçka për ju?

Nëse janë ata, flisni për këtë  edhe nëse është e pakëndshme.

Nëse jeni ju, mund t’ju duhet të ndryshoni qëndrimin tuaj.

Si dëshironi të trajtoheni?

Ndoshta nuk e keni lejuar veten të ndjeni dashurinë që meritoni.

Nëse keni ndjekur ndonjëherë një person, e dini se çfarë dua të them.

Ja disa lajme të fundit: I dashuri i disponueshëm është GJITHMONË më i mirë se ai që nuk është. A jeni ankuar ndonjëherë për mënyrën se si ju urreni të luani lojëra, vetëm për t’u zhytur në dramën emocionuese të personit që ju bën të hamendësoni?

•Ata kanë tiparet thelbësore që dëshironi.

Pra, përpara se t’i mbyllni derën një personi që ju mbush me besim dhe që bën të njohur dëshirën e tij për një marrëdhënie të përkushtuar, merrni parasysh tiparet e tij thelbësore.

A do të jenë ata ata që mund të komunikojnë ndjenjat e tyre? Ata gjithmonë do t’ju bëjnë të ditur se në cilën faqe janë. Ata do të jenë ata që do të shfaqen me lule “vetëm sepse” pas përfundimit të fazës së muajit të mjaltit – dhe ata do të jenë fansi juaj më i madh.

•Kontrolloni të gjitha detajet e tyre.

Nëse ende nuk jeni shitur për t’i dhënë një shans të vërtetë kësaj të bukurës dhe po pyesni veten nëse duhet të vazhdoni të investoni kohën tuaj në këtë marrëdhënie – bëni vetes këto pyetje:

1. A ju pëlqen t’i puthni, apo ju zmbraps pak?

2. Kur ndodh diçka e mirë apo e keqe, a mendoni menjëherë ta ndani këtë lajm me ta?

3. Në raste të rralla që nuk ju telefonojnë apo nuk dërgojnë mesazhe, jeni të zhgënjyer apo të lehtësuar?

4. A ju bëjnë të qeshni?

5. A bie në telefon për të thënë natën e mirë, por para se ta kuptosh, ke biseduar për orë të tëra?

6. Jeni të befasuar vazhdimisht nga sa argëtoheni në takimet tuaja?

7. A ndiheni me fat që e keni?

8. A ndihen të lehta gjërat me të ?

Nëse i jeni përgjigjur “po” këtyre pyetjeve, duhet t’i kushtoni vëmendje dhe t’i jepni më shumë kohë.

Të ngjashme