Kryefjala Logo

Pse femrat nuk u besojnë meshkujve kur thonë “Unë nuk jam ai lloj mashkulli”

3 muaj më parë

Shumica e grave kanë takuar djem të cilët supozonin se kufijtë nuk vlejnë për ta, sepse ata bënë një sërë gjestesh të këndshme në një takim.

Ato gjithashtu kanë parë burra që ofendojnë personalisht kufijtë që u vendosën si rezultat i veprimeve të burrave të tjerë.

Zakonisht, mënyra se si e shkruajnë atë është e thjeshtë dhe në të njëjtën kohë, shumë e lehtë. Ata shpjegojnë: “Unë nuk jam i tillë” ose “Unë nuk jam ai lloj djaloshi”.

Mirë, mirë, këtu është gjëja.

Gratë nuk mund ta besojnë këtë.

Nuk është se nuk duan ta besojnë, por që fjalë për fjalë nuk mund ta besojnë sepse e dinë se çfarë ndodh nëse i besoni personit të gabuar. Dhe le ta pranojmë, nëse duhet të kërkoni një përjashtim nga rregullat e tyre, ju ndoshta jeni personi i gabuar.

Tipi i djalit që pret të jetë përjashtim nga kufijtë është zakonisht tipi i djalit që nuk duhet të jetë pranë grave.

Ata po ju thonë se, jo, nuk duhet t’i kaloni ato kufij (KN)përndryshe do të keni pasoja.

Një person që refuzon të dëgjojë kufijtë përpiqet të përkulë rregullat, ose mërzitet kur ju nuk i përmbaheni dëshirave të tij është një person që nuk ka në mendje interesat tuaja më të mira. Është gjithashtu një shenjë se keni të bëni me një abuzues të mundshëm.

Në fund të fundit, nëse nuk mund t’u besoni atyre që të respektojnë dëshirën tuaj për t’u ndjerë të sigurt, pse duhet t’u besoni atyre që të mos ju lëndojnë?

Pavarësisht nëse njerëzit e kuptojnë apo jo, ndjenja e kërcënimit fizik është një formë e dëmtimit psikologjik.

Shtyrja e kufijve është tashmë e pakëndshme, por shumica e grave tashmë dinë diçka edhe më të keqe për këtë situatë.

E shihni, ajo kurrë nuk ndalet vetëm në një kufi. Nga atje vetëm përkeqësohet. Është ndezja e gazit, marrja në pyetje dhe të thuhet se është e paarsyeshme të presësh që njerëzit të respektojnë dëshirat e tyre.

Ju duhet vetëm një marrëdhënie abuzive për të ditur se si shkon.

Nëse ju duhet të thoni se jeni diçka, shanset janë që të mos jeni fare ajo gjë.

Djem të tillë po ju shqetësojnë “të jeni të mira” dhe të shikoni nga ana tjetër.

Mos e prano këtë.

Bëhet gjithnjë e më e vështirë të thuash jo pasi tashmë po u thuash po kërkesave të tyre. Djemtë si ky shpesh kërkojnë falje dhe kërkojnë një shans të dytë.

Nuk ka kuptim t’u jepni atyre një shans të dytë. Ata tashmë e dinë se kanë bërë gabim.

Nëse do të respektonin femrat, do të kishin respektuar kufijtë tuaj.

Të ngjashme