Kryefjala Logo

Pse është kaq i vështirë tetori për këtë shenjë horoskopi?

20 Tetor, 2023 | 1:28 pm

Mund të zbulojmë se gjatë sheshit të Mërkurit të Plutonit, jemi në situata të dyshimta.

Kjo mund të lidhet me punë ose situata dashurie. Ne nuk jemi domosdoshmërisht dyshues, por jemi kureshtarë. Ne duhet t’i arrijmë gjërat në fund për t’u ndjerë rehat me çfarëdo që të ndodhë.

•Ujori

Çfarë keni ju sot është një obsesion që e keni pasur prej vitesh dhe nuk po ndalet shumë shpejt.

Kjo është diçka që ju sjell tranziti i katrorit të Mërkurit, Plutoni. Ideja për t’u zhytur edhe më thellë në diçka që ju intereson, pa marrë parasysh se çfarë duhet apo sa kushton për të arritur atje.

Ajo që është e bezdisshme është se mund të përfundoni duke ofenduar dikë sot në ndjekje të interesit tuaj. Ju keni një mendje me një udhë; nëse dikush dëshiron vëmendjen tuaj, ai nuk do ta marrë atë.

Më 20 tetor 2023, ju do të mbani një lloj të caktuar kontradiktore që do t’ju bëjë të dukeni si snob për të tjerët.

Ndërsa ju nuk jeni duke bërë shumë që është ndryshe, energjia që rrezaton nga katrori kalimtar i Mërkurit Plutoni do t’i bëjë njerëzit t’ju perceptojnë si një qenie me të drejtë që e njeh atë dhe vepron në përputhje me rrethanat. Kjo mund të jetë për shkak të ndjekjes suaj të pamëshirshme ose idesë se jo të gjithëve u intereson obsesioni juaj.

Në rastin tuaj, ky obsesion ka të bëjë me një person dhe dashuri. Ky mund të mos jetë domosdoshmërisht interesi juaj i dashurisë, por dikush që nuk ju njeh.

Gjatë sheshit të Mërkurit, Plutonit, do të zbuloni se njohja me ta mund të jetë më e vështirë nga sa keni menduar.

Ndërsa dëshironi të dini të vërtetën përfundimtare, ju gjithashtu mund të dëshironi të shmangeni prej saj në mënyrë që dita e sotme të jetë disi e vështirë për ju, Ujori.

Të ngjashme