Kryefjala Logo

Pse është kaq e vështirë të ndahesh me dikë, edhe nëse nuk e do?

19 Tetor, 2022 | 12:51 pm

Jeni plotësisht të hutuar se pse është e vështirë të ndaheni me dikë,edhe pse e dini se marrëdhënia nuk do të funksionojë kurrë?
Ju shpjegojmë pse-në:

1-Ju jeni duke shpresuar se gjërat do të ndryshojnë
Ndarja do të thotë që ju keni pranuar se gjërat mund të mos ndryshojnë kurrë, se sado që shpresoni se do të kthehen në mënyrën si kanë qenë gjërat ose do të përmirësohen në të ardhmen, nuk do të ndryshojnë.

Nëse ende shpresoni se marrëdhënia juaj do të ndryshojë, unë ju inkurajoj t’i jepni një vështrim të fortë dhe të shihni nëse shpresa juaj bazohet në cilësinë e marrëdhënies suaj ose në bazë të asaj që dëshironi për jetën tuaj.

Të ngjashme