Kryefjala Logo

Pse është i vështirë nëntori për këtë shenjë horoskopi?

3 Nëntor, 2023 | 1:20 pm

Mund të mendojmë se mund t’i shkundim të gjitha, por sapo të dëgjojmë atë një gjë nuk duam ta dëgjojmë … kjo është ajo.

Kjo ‘gjë’ na zotëron neve.

•Akrepi

Nuk ju pëlqen të kundërshtoni. Në fakt, kur dikush ju sfidon drejtpërdrejt sot, më 3 nëntor 2023, do të ndiheni aq të ofenduar nga nervi i tij i madh, saqë do të reagoni në një mënyrë që do t’ju bëjë të dukeni si budalla. Ju jeni shumë të lidhur me çdo gjë që ju kanë thënë. Gjatë kalimit të Venusit përballë Neptunit, ju ndiheni sikur keni duruar një sulm personal. Kjo bie deri sa të ndihesh i dobësuar nga çdo gjë që ata kanë thënë, gjë që nënkupton se ata mund të kenë thënë të vërtetën.

Ju tashmë e dini se ka gjëra që nuk dëshironi t’i shikoni në jetën tuaj … gjëra personale. Gjërat që nuk janë punë e askujt, por jotja, kështu që kur ky person tjetër të hyjë dhe të ketë nervat t’ju shqetësojë ditën duke ju thënë se çfarë mendojnë për ju, ju jo vetëm që do ta merrni atë shumë personalisht, por do të filloni të zbuloni , para syve tuaj. Ju mund të dëshironi të merrni frymë thellë dhe të përpiqeni të kuptoni se ky është problemi i tyre, jo i juaji.

Prapëseprapë, kur jeni në vapën e momentit, mund të mos jeni në gjendje të qetësoheni sa duhet për ta lënë të kalojë. Ju ndiheni shumë të lidhur për të mbrojtur nderin dhe krenarinë tuaj vetëm për ta lënë këtë të kalojë. Ju dëshironi të luftoni; ju dëshironi të ngriheni për veten tuaj, dhe ndërkohë që të ngriheni për veten tuaj është gjithmonë një ide e mirë, ju po vini nga një vend vetëmbrojtjeje intensive. Ju mund të jeni paksa shumë të lidhur me këndvështrimin tuaj. Kjo është ajo që ju shkakton pikëllim në këtë ditë, 3 nëntor 2023.

Të ngjashme