Pse edhe burrat e lumtur kanë marrëdhënie jashtëmartesore?

2 muaj më parë

Pse meshkujt i tradhtojnë femrat e bukura?

Ajo që dua të di është pse ne insistojmë në bukurinë e një gruaje e cila është shumë subjektive!
Është një lloj barometri i cili është shumë i cekët!
Nëse i shoqi do të tradhtojë apo jo.

Le ta kuptojmë këtë: njerëzit tradhtojnë sepse janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre.
Unë e di që shumë njerëz mashtrojnë, sepse partneret e tyre kanë shtuar/humbur shumë peshë dhe thanë se nuk janë më objekt i tërheqjes fizike.
Por është një faktor themelor dhe relativisht i cekët, aspak shkak-pasojë.

Shumica e marrëdhënieve kanë këto gjëra të vogla të quajtura “dashuri”, “besim” dhe “respekt”; marrëdhëniet që kanë të gjitha ato gjëra nuk kanë mashtrim.
Nëse vërtet e doni dikë, do të përballeni me procesin e pashmangshëm të plakjes.

Pra si në rastin e çiftit Nordegren-Tiger. Puna ishte se Nordegren ishte shumë e bukur për tu tradhëtuar dhe se tradhtia e Tigerit do të kishte më shumë kuptim nëse ajo ishte e shëmtuar por duke qenë se ajo është e bukur, duhet të ketë diçka tjetër që ajo bëri që e shtyu atë të bënte diçka kaq të çmendur.

Le të ndalojmë së nënkuptuari se kur një burrë tradhton, është gjithmonë për shkak të diçkaje që gruaja ka bërë (ose nuk e ka bërë).

Dhe kjo është veçanërisht e vërtetë kur po flasim për dikë si Tiger Woods, i cili mashtroi me një mori kamarieresh të rastësishme në të gjithë vendin.
Asnjëra prej tyre nuk ishte ndeshje dashurie, kështu që Elin Nordegren duhet të ketë qenë një grua mjaft e tmerrshme që ta kishte shtyrë bashkëshortin e saj në të krahët e tyre.

Për më tepër, Tiger Woods kishte shumë monedha për të punësuar një avokat divorci.
Nëse ai ishte vërtet i pakënaqur në martesën e tij me Elin Nordegren, jam e sigurt se shumë avokatë do të kishin shfrytëzuar mundësinë për të trajtuar ndarjen e tij për të.

Mashtrimi, siç thonë ata, është zgjidhja e frikacakëve.
Në fund të fundit, është Tiger ai që mashtroi.
Është Tigri ai që ka tentuar të mbulojë gjurmët e celularit.
Fajin e ka Tigeri, jo gruaja e tij e bukur.
Kështu ndodh në fakt.
Femra nuk ka pse të mbajë mbi shpatulla gabimin e partnerit.

Të ngjashme