Kryefjala Logo

Pse e mërzitur kjo shenjë horoskopi?

5 muaj më parë

•Shigjetari
Dita e sotme ju jep një ndjenjë të veçantë të të qenit i dëbuar, edhe nëse jeni ju që po bëni të dëbuarin. Ju pëlqen të jeni ndryshe. Është një pikë krenarie për ju. “Shiko si nuk përshtatem! Unë jam si askush tjetër këtu!” E gjithë kjo është e mirë sepse zakonisht mund të rrjedhësh lirshëm kur e mendon veten si dikush që nuk përshtatet. Ju e preferoni atë në këtë mënyrë. Megjithatë, ju do të dëshironi të përshtateni dhe nuk do të jeni në gjendje.

Ka gjëra në këtë jetë që të kërkojnë të ‘veprosh si gjithë të tjerët’, dhe ndërsa kjo të shqetëson thellë, je gjithashtu inteligjent për të ditur kur të rebelosh ose kur të përshtatesh. Dita e sotme kërkon që të përshtateni dhe do të përpiqeni dhe do të dështoni. Jeni shumë të zhytur në vetvete për të dalë nga koka juaj sot, dhe kjo mund t’ju çojë në izolim të mëtejshëm – llojin që seriozisht nuk e dëshironi.

Të ngjashme