Kryefjala Logo

Pse e diela nuk është një ditë e mirë për këtë shenjë

12 Nëntor, 2023 | 1:26 pm

Synimet tona janë përrallore, por ne jemi ende të kufizuar.

•Binjakët

Ju dëshironi që kjo ditë të shkojë mirë për veten tuaj dhe keni vetëm planin e duhur për ta bërë këtë, dhe për shkak se më 12 nëntor 2023, ju ndiheni të sigurt dhe të sigurt në veprimet tuaja, nuk shihni asgjë tjetër përveç suksesit që ju vjen. Ndiheni sikur nëse viheni në provë, gjithçka që mund të bëni është ta kaloni atë dhe se do të dini gjënë e duhur për të thënë dhe bërë nëse do të vijë momenti i duhur për ju. Ju po ndjeni gjithçka mirë që ndjen Jupiteri, dhe megjithatë, gjatë Hënës përballë Jupiterit, nuk i keni marrë parasysh pasojat.

Pasojat, çfarë pasojash? Kjo është ndjenja bazë për ditën, Binjakët. Për shkak se vizioni juaj është aq i mirë-akorduar dhe i fokusuar, ju nuk po e shihni vërtet pamjen e madhe. Ju keni rënë në dashuri me ndjenjën tuaj të besimit. Ndonëse kjo nuk është saktësisht një gjë e tmerrshme, ajo që po ju bën është se po ju verbon nga disa të vërteta. Më 12 nëntor 2023, ato ‘të vërteta’ erdhën në formën e opinioneve të njerëzve të tjerë.

Ajo që do të përjetoni është një pritje më pak emocionuese për gjithçka që besoni se po jepni. Me fjalë të tjera, nëse i prezantoni një ide partnerit tuaj romantik, apo edhe njerëzve me të cilët punoni, ajo që mendoni se do të jetë pritja e tyre e mrekullueshme, në fakt do të duket e vakët dhe do të ndihet shumë joentuziaste. Ju e tejkaloni entuziazmin tuaj dhe paguani duke marrë një përgjigje të zbehtë.

Të ngjashme