Kryefjala Logo

Pse disa çifte ndahen edhe nëse dashurohen ende?

27 Mars, 2022 | 11:52 am

Ndoshta sepse lidhja juaj ngjan me një garë:

Nëse mashkulli duhet të garojë pa kontroll me femrën me të cilën ka krijuar lidhje dashurie, jo vetëm që ndihet i lodhur, por ndihet edhe se si po e humb egon e vet në një lidhje e tillë.

Mungon respekti:
Mashkulli por edhe femra duhet të ndiej patjetër se si është para të gjithëve në jetën tuaj.
Dashuria është diçka dhe respekti komplet tjetër.

Ndihet presioni i lidhjes:

Keni humbur ekuilibrin natyror të lidhjes kur dëshironi më shumë dashuri, afsh dhe intimitet me qëllim që të perfeksiononi lidhjen .
Shumica e njerëzve ikin nga lidhja kur ndiejnë presion emocional, për shkak se konsiderojnë që nuk mund të plotësojnë ato që ju prisni nga ata!

Të ngjashme