Kryefjala Logo

Pse dëshiron ti japi fund lidhjes kjo shenjë e horoskopit?

26 Nëntor, 2022 | 2:20 pm

Pra, doni të ndaheni?
Kjo ka kuptim, pasi Nëntori është një muaj plot sfida për këtë shenjë të horoskopit që më në fund ka arritur në këtë përfundim.
Cila është?

•Akrepi
Dita ka ardhur dhe ju e dinit se mund të vinte kështu,pra që do të ndaheni me dikë. Ata e dinë gjithashtu se po vjen dhe nuk janë dakord që duhet të shkojë deri këtu.

Por ju e dini më së miri dhe kjo sepse ju jeni i vetmi person që e dini se çfarë ju bën të lumtur, dhe do të ndiheni shumë në kontakt me atë që ju bën të lumtur dhe çfarë ju bën të pakënaqur.
Ky muaj ju bën të kuptoni në mënyrë të paqartë se keni qenë shumë të pakënaqur me marrëdhënien në të cilën keni hyrë disi.

Ju ndiheni të tërhequr nga batica sikur nuk keni ndonjë kontroll mbi jetën tuaj dhe fuqia që ndjeni ju zgjon në mënyrë që të mund të shihni se, po me të vërtetë, ju keni fuqinë për të ndrequr gabimet e jetës suaj, dhe kjo fillon tani, duke u ndarë me personin që besoni se ju tërheq poshtë.

Të ngjashme