Kryefjala Logo

Pse dadoja e Jennifer Lopez dha dorëheqjen pas vetëm një javë pune me dy fëmijët e saj

7 Nëntor, 2022 | 1:51 pm

Lopez, e cila ka dy binjakë, Emme Maribel Muniz dhe Maximilian David Muniz, 14 vjeç, me ish-bashkëshortin e saj, Marc Anthony, dikur e kishte të vështirë të gjente një dado të përshtatshme për të mbikëqyrur dhe kujdesur për fëmijët e saj.

Këngëtarja ka folur më herët për keqkuptimet që ka pasur sa i përket amësisë, sidomos për orarin e ngjeshur.

“Nuk mund ta imagjinosh se si është të jesh nënë derisa të bëhesh nënë”, tha Lopez. “Unë u jepja këshilla miqve të mi që kanë fëmijë gjatë gjithë kohës dhe ata më shikonin sikur të kisha tre koka.”

Orari i ngjeshur i Lopez-it, për të cilin ajo thotë se nuk i pengon fëmijët e saj, ishte një faktor në punësimin e një dadoje, megjithatë, nuk funksionoi plotësisht.
Dadoja e Jennifer Lopez dyshohet se u largua pas vetëm një javë pune me dy fëmijët e saj.

Sipas Today, aktorja e “The Wedding Planner” mbeti në përpjekje për të gjetur një zëvendësues pasi dadoja e saj u largua një javë pasi u punësua.

“Normalisht, njerëzit që fitojnë shuma të mëdha parash dhe kanë shumë detyrime profesionale dhe sociale punësojnë një dado për çdo fëmijë, veçanërisht për të sapolindurit.
Por duket sikur Jennifer pret që një dado jo vetëm të kujdeset për të dy binjakët, por të punojë 16 orë në ditë, shtatë ditë në javë!”

Orari i dados gjatë gjithë orarit dyshohet se ishte arsyeja e lënies së saj.
Megjithatë, dadoja e dytë e punësuar nga Lopez dyshohet se u largua po aq shpejt sa e para.

“Ata punësuan një dado të dytë, e cila ishte e mrekullueshme me binjakët, por ajo nuk mund të punonte me orë kaq të gjata pa pushim,” vazhdoi burimi.
“Pasi ajo dado dha dorëheqjen, çifti filloi të kërkonte me dëshpërim dadon nr. 3.”

Ndërsa Lopez kurrë nuk i ka adresuar publikisht lajmet e dadove të shumta që largohen brenda disa ditësh deri në një javë pas punësimit, këngëtarja trajtoi se si karriera e saj ndikon në jetën e fëmijëve të saj.

Në mars 2017, ndërsa ishte në “The Real”, Lopez foli se si dy fëmijët e saj ndonjëherë do të duhet të kërkojnë leje për të shijuar “më shumë kohë cilësore” si familje për shkak të asaj se sa shpesh Lopez udhëton ose është e zënë me punë.
Burimi:YourTango

Të ngjashme