Kryefjala Logo

Pse burrat nuk vardisen më? Përgjigja e psikologjisë

1 Korrik, 2022 | 11:59 am

Për fat të keq kohët e fundit flirtimi shpesh anashkalohet me këmbë dhe shkon drejt e në temë.
Me pak fjalë, ose ajo është aty menjëherë ose kalon tek dikush tjetër në kohë rekord.

Shumë burra duan të dinë menjëherë nëse ajo do të jetë gati.

Është një nevojë e zakonshme në kohët tona të duash gjithçka menjëherë, është e vështirë të jesh i duruar dhe të arrish rezultate falë përpjekjes.
Për të pasur vëmendje, njeriu duhet të jetë shumë i sigurt.

Faza fillestare e marrëdhënies kërkon përkushtim dhe mashkulli duhet të njohë pikat e forta por edhe dobësitë e tij.

Burrat nuk duan të humbin kohën dhe energjinë e tyre për diçka të pasigurt.
Në fakt nuk dihet se si do të përfundojë loja e vardisjes.
Jo të gjithë e tolerojnë këtë aspekt dyshimi dhe pasigurie, kështu që ata shkojmë direkt në temë.
Në këtë mënyrë ose ajo tregon menjëherë interes ose mirupafshim.

Të ngjashme